De kracht van samen

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 om 14:31

Het was al jaren mijn droom om een oud pand helemaal op te knappen, maar hoe doe je zoiets? En met wie dan? Ik kwam niet veel verder dan dromen en jaloers naar televisieprogramma’s zoals “Bouwval gezocht”, “Flip or Flop” en “Good Bones” kijken.

Als je dan op een dag na wat swipen op Tinder ineens de man van je dromen ontmoet, en die man blijkt ook nog zo ongeveer geboren te zijn op de bouw, dan komt die droom zomaar ineens enorm veel stappen dichterbij. Gelukkig bleek hij na 1 date ook echt wel een leukert en zo kochten we een aantal later maanden al ons eerste ‘oefenhuis’ samen. Een saaie jaren 60 bungalow in het bos.

Muurtje er uit, muurtje erbij. Ik zie voor me hoe het moet gaan worden en hij weet hoe we het moeten doen. Ik neem hem mee in mijn visie en hij leert mij isoleren, stuken en tegelen. We bepreken de strategie en staan open voor elkaars ideeën. Zo komen we vaak mede door mijn frisse blik tot een verassende aanpak en ontstaan mede door zijn technische kennis en ervaring hele mooie ontwerp-oplossingen. Twee aanpakkers met een totaal verschillende achtergrond die zo samen een topteam vormen. Het ‘oefenhuis’ is inmiddels bijna klaar en lijkt in bijna niets meer op de saaie bungalow die het was (behalve dan dat het natuurlijk nog steeds een bungalow is).

Als inmiddels bewezen topteam zijn mijn man (ja, hij is gepromoveerd 😉) en ik sinds september de trotse eigenaren van een 100 jaar oude boerderij, waar al 50 jaar niets aan gedaan is. Een mega project, waar we een aantal jaren al onze vrije zaterdagen voor uit gaan trekken om het om te toveren tot een paleis.

Samen kom je verder en komen dromen uit!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.